Voetbal

Topklasse met TopGrass

 Voetballen doe je het best op natuurgras, op hybride gras of op kunstgras. Zoveel mensen, zoveel meningen. Elke voetbalvereniging cq. gemeente maakt echter zijn eigen afweging. Eén ding staat vast: u wilt de club vooruit helpen. Dezelfde ambitie heeft TopGrass. Vanaf de oriëntatiefase tot en met de uitvoeringsfase denkt en werkt TopGrass met u mee. TopGrass durft zichzelf gerust expert in kunstgras en hybride gras te noemen.

Voor elk wat wils

TopGrass levert sportconstructies die doeltreffend zijn voor uw sportcomplex. Zo heeft TopGrass meerdere natuurgras- en kunstgrassystemen op wedstrijd- en trainingsniveau in huis. Van systemen met uitmundende prestaties die in (inter-)nationale stadions geïnstalleerd zijn tot zeer slijtvaste velden voor intensief gebruik.

Voor profs en amateurs heeft TopGrass de juiste oplossing. TopGrass helpt u graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Kunstgras

In de loop der Jaren is de acceptatie van kunstgras, mede door de ontwikkeling in kwaliteit die het product heeft doorgemaakt, enorm toegenomen. Onze projectleiders hebben samen meer dan 200 kunstgrasvelden gebouwd. Deze ervaring resulteert in een optimale efficiëntie in de projectuitvoering, leidend tot snelle doorlooptijden, weinig missers en concurrerende prijzen.

TopGrass werkt samen met gerenommeerde leveranciers die ons de afgelopen jaren hebben overtuigd van hun productkwaliteit, service en prijsstelling. De mogelijkheid bestaat om uw sponsoren in te zetten bij de uitvoering van de werkzaamheden.

De combinatie van kwalitatief hoogwaardige producten, professioneel projectmanagement en de juiste vakmensen maakt dat TopGrass voor uw project de juiste partner is.

TopGrass is anders

De markt voor kunstgras voetbalvelden kenmerkt zich door een toenemende concurrentie op prijs. Projecten worden vaak ten koste van kwaliteit, goed advies en meedenkend vermogen binnengehaald. Dit is waar TopGrass zich onderscheid van anderen. Met haar servicegerichte aanpak levert TopGrass toegevoegde waarde voor haar klanten. Daarbij wordt ook de nazorg niet vergeten. Een langdurige en vruchtbare klantrelatie is ons streven.

Hybride gras – capaciteitsvergrotende grasconstructie

Voetbal en natuurgras, voor velen onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Door krimpende investerings- en onderhoudsbudgetten is het belangrijker dan ooit om een weloverwogen keuze te maken die gebaseerd is op de benodigde bespelingscapaciteit. Want zeg nou eerlijk, hoeveel verenigingen halen de 1.500 bespelingsuren per jaar die een kunstgrasveld aankan?

Een hybride veld is een met kunstgras versterkt natuurgrasveld. Het beste van twee werelden.

Beter dan anderen

Ons hybride systeem kent een cultuurtechnische benadering. Een grasplant heeft lucht, licht, water en voedingstoffen nodig om goed te groeien. Het faciliteren van deze externe groeifactoren is dan ook de basis van onze unieke bodemopbouw. De open structuur van de bodemopbouw faciliteert een optimaal bodemleven met als gevolg een sterke zode. Ons systeem kan een bespelingscapaciteit van 800 – 1.000 uur per jaar aan.

Ook na de oplevering gaat onze dienstverlening door. Om optimaal plezier van uw veld te beleven, is goed onderhoud nodig. Dit is niet ingewikkeld, wel erg belangrijk. TopGrass staat u bij met raad en eventueel daad.

Pak de zwakste schakel aan

U kunt er ook voor kiezen om enkel de meest kwetsbare gebieden van uw veld te voorzien van versterkt natuurgras, zoals de doelgebieden. Doordat ons hybride gras tevens leverbaar is in big-slabs zoden, is dit snel en makkelijk te realiseren.