Tennis

Op naar de top

Duurzaamheid, speelkwaliteit en het uitstekende bal(stuit)gedrag geven voor veel verenigingen de doorslag om voor de kunstgras tennisbanen van TopGrass te kiezen. De systeemopbouw garandeert een perfecte afwatering.

Afgestemd op uw wensen, eisen en budget heeft TopGrass voor u een passende toepassing. TopGrass adviseert u graag.

Zorgeloze projectuitvoering

Van renovatie van bestaande banen tot nieuwbouw van een compleet tennispark: TopGrass is uw aangewezen partner. Onze jarenlange ervaring in de aanleg van kunstgrasvelden zorgt ervoor dat TopGrass geen steken laat vallen.

Fair Play

Kijk bij de keuze niet alleen naar de initiële investering, maar neem de levensduur, afschrijving, onderhoud en renovatie mee in uw afweging. Kijk daarnaast naar de baten, zoals: exploitatiezekerheid (vb. geen afgelastingen = gederfde inkomsten), verhoogde kantineopbrengsten, tevredenheid van de leden. Kunstgras tennisbanen dragen positief bij aan de rentabiliteit van uw sportpark.

TopTennis 20: betrouwbare partner voor uw tennisclub

De allweather tennisbanen verzekeren uw tennisvereniging van een optimaal rendement het hele jaar door. Dit is gezond voor de clubleden, voor de inkomsten en voor de clubcultuur. Duurzaamheid, stabiliteit en goede spelkarakteristieken zijn de kenmerken van dit betrouwbare speelveld.

TopTennis Red Court: ondergrond met gravel gevoel

Het hele jaar rond een balletje slaan, minder onderhoud en een gunstiger prijskaartje dan een echte gravelbaan. De zeer dichte monofilament constructie die afgestrooid wordt met rood keramisch zand geeft een vaste grip voor het betere voetenwerk, een consistente balstuit en speelsnelheid en is uitermate duurzaam. De zichtbaarheid van de belijning is gewaarborgd, doordat de belijning een paar millimeter hoger is dan het speelveld. 

TopTennis Pro

TopTennis Pro bestaat uit een kunstgrasmat met een hele dichte bezetting van de vezels, waardoor het oppervlak zeer stabiel is. De mat heeft geïntegreerde belijning van hetzelfde materiaal. De banen vallen in de categorie 'medium fast'. 

 

Desso Crown: zekerheid, voor speler én exploitant

Een begrip in de tenniswereld. Desso Crown tennisbanen zijn uiterst duurzaam door de zeer slijtvaste monofilament vezels. Zelfs na jaren intensief gebruik behoudt de vezel haar originele vorm. Veel clubs die eenmaal op Desso Crown banen hebben gespeeld kiezen bij renovatie wederom voor Desso Crown. Een bewijs van haar kwaliteit! Wellicht vraagt Desso Crown een hogere initiële investering, maar door de langere levensduur is de Return on Investment zeer positief.