Onderhoud

Behoud van performance

Onderhoud is essentieel voor een langdurige performance. Tevreden gebruikers en een lange en veilige inzet van uw velden vergen goed beheer. TopGrass beheert uw accommodatie op het door u gewenste niveau.

TopGrass voert onderhoud uit, inspecteert de technische staat en zorgt voor herstelwerkzaamheden indien nodig. Het onderhoud kan uitgevoerd worden op incidentele basis of contractbasis. Steeds vaker worden prestatiecontracten afgesloten, waarbij de gehele verantwoordelijkheid voor het juiste onderhoud bij TopGrass ondergebracht wordt.

TopGrass maakt voor het onderhoud van het kunstgras gebruik van modern, specialistisch materieel, dat geschikt is voor onderhoud aan zowel oudere constructies als aan de huidige generatie kunstgras.

 

Onderhoudsapp

Om het u en ons makkelijker te maken, heeft TopGrass een onderhoudsapplicatie ontwikkeld. Met deze app, welke bruikbaar is middels een smartphone, tablet of PC, is het voor ons en degene die het wekelijks onderhoud uitvoert (bijvoorbeeld een vrijwilliger van de vereniging of een groundsman van de gemeente) heel simpel om de uitgevoerde werkzaamheden te registeren. Met een paar klikken zijn alle gegevens geregistreerd en inzichtelijk. Ook wordt het voor een terreinbeheerder of opzichter van de gemeente een stuk makkelijker om te controleren welke werkzaamheden wanneer zijn uitgevoerd. Geen papieren logboeken meer dus, maar alles digitaal, al sta je midden op het veld!

Mogelijkheden/voordelen:

  • Eenvoudige registratie van onderhoudswerkzaamheden, uitgesplitst in wekelijks, periodiek en jaarlijks onderhoud.
  • Simpel aanvinken welke taken zijn uitgevoerd, inclusief de mogelijkheid voor het toevoegen van opmerkingen en foto's.
  • Onderhoudstaken en -documenten altijd en overal online in te zien door zowel verenigingsmensen als opdrachtgevers.
  • Alles veilig opgeslagen: zonder inloggegevens geen toegang tot de app.
  • Alles digitaal onder de knop, dus geen rondslingerende logboeken meer.
  • Zeer eenvoudig in gebruik.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze app en wil je graag een demo? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!